Praktijk de GroeiCirkel

Borstvoedingscursus

Zwanger? Meld je aan voor de borstvoedingsavond "Borstvoeden doe je zo".

Het is heel zinvol om een cursus over borstvoeden te volgen. Zeker bij een eerste keer lig je met 2 linkerhanden en overmand door alle emoties komt er van alles op je af. .

Praktijk de GroeiCirkel biedt de cursus "Borstvoeden? Dat doe je zo!" aan. De beste tijd om de cursus te volgen is ongeveer  4 - 8 weken voor de uitgerekende datum. Het is goed om deze cursus samen met je partner te volgen, twee horen en weten meer dan 1 immers. De steun van je partner is in het borstvoedingsproces heel belangrijk! Jullie horen op deze avond de basiszaken over borstvoeding. Hoe krijg je een melkproductie, hoe leg je je baby goed aan, waar moet je op letten. Kortom, tips en trics om een zo goed mogelijke start te kunnen maken!

De cursus wordt aangeboden op de vrijdagavond van 19.00-20.30 uur, 1x per 6 weken in Uden.

Wil je liever bij jou in de buurt of een andere datum? Informeer naar de mogelijkheden.

 

De data voor 2024 zijn:  7-6 / 30-8 / 11-10 / 22-11. De kosten zijn € 32,50-

Indien noodzakelijk zijn de avonden digitaal !

 

Aanmelden kan via het contact formulier onder de blauwe button, telefonisch of via een

app naar 06-29281643. 

 

 

Borstvoeding als je kindje ouder is dan 6 maanden. Informeer naar de data!

Voor je het misschien realiseert is je kindje alweer 6 maanden geweest.......misschien wilde je stoppen rond 6 maanden met de borstvoeding maar merk (te) je dat het nog heerlijk is om te blijven borstvoeden. Deze bijeenkomst is bedoeld om ervaringen uit te wisselen wat je tegen kunt komen als je  "langvoedster" bent. Wat zijn de voordelen voor jou en je kindje? Hoe zit het met  de combinatie met vaste voeding? Wil je eventueel weer opnieuw zwanger worden en kan dat dan? Wat zijn je rechten als je een baan hebt?

Kortom: wees welkom met je kind om samen te delen!

Mamacafe in Wijchen en andere plaatsen in de buurt

Op een vrijdagochtend is er in Buurthuis De Brink  tussen 10.00 en 12.00 uur een mamacafe. Bedoelt om jonge ouders met elkaar in contact te brengen. Ook moeders die geen borstvoeding geven zijn uiteraard van harte welkom.  Aanmelden is niet noodzakelijk en ook hier zijn je baby en ouder kind welkom! Kijk op de site van MamacafeWijchen voor actuele informatie.

Woon je in een ander dorp of stad kijk dan even op de CJG site daar.